Julehjerter og juletræspynt

Ugly Duckli har lavet og solgt julehjerter siden 2001, men nu udvider vi sortimentet med endnu flere produkter. Ikke mindst et smukt udvalg af juletræspynt, der kan bruges år efter år. Se alle Ugly Duckli produkter i vores webshop og læs mere herunder.

Du kan se alle julehjerter og udvalget af juletræspynt i vores webshop. Selve webshoppen er blevet opdateret, opgraderet og kraftigt udvidet med en række nye smukke julehjerter (i papir eller messing & metal) samt gyldent juletræspynt.

Med andre ord har vi skabt et udvalg af julepynt, der kan gå i arv gennem generationer. Det kan papir naturligvis også, men når små glade børnefingre også er i nærheden af juletræet, så holder de nye produkter lidt længere.

Hvilken juletræspynt skal pryde dit juletræ i år?

Klik på billederne herunder og kom direkte hen til det pågældende julehjerte eller julepynt i vores webshop.

 

Julehjerter fra Ugly Duckli

How to fold a paper heart

Flet-selv-Julehjerter i papir

Braided heart

Julehjerter i metal (åbent)

Scandinavian Christmas heart

Julehjerte i metal (fladt)

Juletræspynt i metal

Danish design Christmas decoration

Klassisk flettet kræmmerhus

Danish Christmas

Foldet julestjerne i metal

Drum ornament

Tromme juletræspynt

Giv julepynt som gave

Scandinavian Christmas Ornaments

Sæt med to julestjerner

Drum Christmas ornaments

Sæt med to trommer

Danish Christmas tree ornaments

Sæt med to kræmmerhus

Danish Christmas decor

Sæt med to julehjerter

Men hov, hvorfor er UglyDuckli.com nu blevet på både dansk og engelsk?

Ja, vores webshop har gennemgået en forvandling og er blevet endnu mere international. Vi har øget vores fokus på julehjertets oprindelse og dermed også H.C. Andersen. Dét er noget, der tiltaler turister, udenlandsdanskere og alle andre, der ønsker lidt mere eventyr (og dansk hygge) i deres liv.

For at imødekomme dette er hele hjemmesiden nu på både dansk og engelsk.

Dette skal også ses som en naturligvis forlængelse af en anden glædelig nyhed. Vi fremhæves nemlig af bl.a. Wonderful Copenhagen, der har valgt os som en virksomhed, der skal have særlig omtale og støtte. Vi har desuden vundet priser for vores koncept, der støtter op om danske traditioner.

Dét er da noget, vi hjertens gerne vil dele med resten af verden, hvor dansk “hygge” har trendet de sidste mange år. Verden kan ikke få for meget hygge, og os danskere kan sagtens dele ud af den, uden selv at miste noget.

Ugy Duckli er stadig lige så dansk som julehjerter og H.C. Andersen

Ugly Duckli er dog stadig en dansk virksomhed med et dansk kontor, der sender din webshop-ordre lige her fra skønne Danmark. For dig, der befinder sig i Danmark, er der derfor ingen ændringer. Der er dog den fordel, at du nu kan dele denne hjemmeside med venner, familie og bekendte, der ikke taler dansk, men ville elske noget ægte dansk julehygge.

Alle produkter designes, pakkes og sendes direkte fra vores kontor på Frederiksberg, det grønne hjerte i København, så du kan trygt bestille julehjerter og julepynt i vores webshop.

Bestiller du for over 500 kr., så betaler vi fragten (til dansk adresse). Ligesom vi meget gerne inviterer dig med på Haveselskabets fine julemarked på Frederiksberg (GRATIS indgang) 🙂

Hjertelige hilsener
Rikke